Pembersih Muka Dashing, Penjagaan Muka Terbaik Buat Lelaki Sejati

No. 1 jenama penjagaan lelaki iaitu Dashing Malaysia telah bekerjasama dengan Kelab Bola Sepak Manchester City, Premier bersama menghasilkan beberapa produk yang hebat khusunya buat semua pencinta sukan di Malaysia. Produk DASHING adalah terdiri daripada EDT, deodoran, pembersih badan, pembersih wajah, gel rambut & bedak talkum.

Dalam usaha merapikan diri, menjaga kebersihan diri dan  juga ingin tampil segak dan berkeyakinan, lelaki hari ini pasti akan mendapatkan produk yang terbaik buat mereka. Tidak dinafikan lelaki yang aktif, juga mahu kelihatan 'macho' seperti wira sukan yang sentiasa menjadi idola dalam menjaga penampilan mereka, tidak lain tidak bukan Sergio Aguero, Vincent Kompany, Samir Nasri dan David Silva. Sememangnya wira-wira ini juga mempunyai rahisa bagaimana menjaga penampilan mereka setiap hari.

Dashing for Men dengan bangganya mengumumkan rangkaian baru pembersih wajah yang diilhamkan oleh Manchester City Football Club.  Untuk pengetahuan semua, pembersih ini telah dicipta sesuai untuk kulit masyarakat Malaysia dan iklim di Asia. Bahan-bahan yang dipilih dengan teliti yang bersesuaian masalah isu-isu berkaitan kulit muka yang biasa dialami oleh golongan lelaki. Pembersih ini bukan sahaja cemerlang dalam tindakan, bahkan ianya jkuga lembut pada kulit.

Terdiri daripada lima produk, setiap direka khas untuk memerangi masalah isu-isu kulit yang paling biasa yang dihadapi oleh lelaki yang mempunyai gaya hidup yang aktif.

ICY FRESH:  Icy Fresh, mengandungi ais Glacier untuk kesegaran segera dan penghidratan pada kulit. Ia memberikan kesegaran yang tahan lama dan rasa sensasi penyejukan pada kulit dengan serta-merta. .

OIL CLEAR: Dashing Oil Clear dirumuskan dengan ramuan rahsia iaitu arang buluh yang mampu menghilangkan kotoran & minyak berlebihan daripada kulit dan membebaskan kulit berminyak rupa percuma serta-merta.

EXTRA WHITE: Untuk kulit putih dan berseri seperti Samir Nasri. Dirumuskan daripada tumbuhan Swiss Alpine, Extra White menjadikan kulit lebih cerah dan senada. Ia juga kaya dengan vitamin UV.

ACNE FREE: 'Tiada siapa yang tahu bagaimana untuk menangani & menjaringkan lebih baik daripada Sergio Aguero!' Kick off Jerawat dengan Dashing Acne Free dirumus khas dengan Zinc & Clay untuk melawan jerawat yang menyebabkan bakteria. Ia juga menjadikan kulit lebih licin dan sihat, kulit juga semakin cerah!

WHITENING SCRUB: Siapa kata lelaki tidak boleh mempunyai kulit yang sempurna? Whitening Scrub dirumuskan daripada Garam Laut yang boleh membersih secara dalam & mengelupas kulit untuk memberikan tona kulit yang sekata. Ia membantu untuk menutup liang, membuang kekotoran dan bintik hitam.


Membersih setiap hari secara konsisten. Seperti Anaqi beliau telah menggunakan ICY FRESH, untuk merasai sendiri rasa nyaman dan bersih selepas menggunakannya.

Letak sedikit amaun mengikut keperluan.

Basahkan dengan sedikit air di telapak tangan. Seterusnya membersih lembut pada seluruh muka.

Adoihai...Pok Cun vs Mok Cun (kahkahkah)

Bilas wajah sehingga bersih.

Untuk wajah lebih berkeyakinan seperti David Silva :p

Pembersih Muka Dashing boleh didapati dalam saiz 100g untuk RM10.90 dan 50g untuk RM6.90. Sebagai lelaki, pergilah meneroka gaya hidup aktif anda tanpa perlu bimbang tentang masalah kulit.

Untuk menambah keseronokan anda membeli dan menggunakan Dashing, satu peraduan dengan menawarkan 11 pemenang bertuah dapat melancong selama 6 hari  5 malam ditaja penuh perjalanan ke Manchester, UK. Lawatan  ke UK ini termasuklah kem latihan selama 3 hari di Akademi MCFC,
dan berpeluang untuk mendekati pemain pasukan utama, lawatan Stadium Etihad dan tidak lupa tiket VIP untuk menonton perlawanan LIVE antara Manchester City FC dan Manchester United pada 19 Mac 2016.

Ia peraduan yang mudah berasaskan SMS dan semua boleh menyertai dengan hanya membeli mana-mana produk Dashing atau produk Elite. Peraduan ini bakal berakhir pada 31 Disember 2015.

Selamat mencuba dan moga berjaya :)
Pembersih Muka Dashing, Penjagaan Muka Terbaik Buat Lelaki Sejati Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on December 14, 2015 Rating: 5

No comments:

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.