Jom Menang Ke Barcelona Bersama Ambipur dan FC Barcelona

kredit pic: Nannie Isa
Ambi Pur dengan kerjasama FC Barcelona telah mengumumkan perjanjian tajaan serantau yang mana melibatkan 6 buah negara Asia Timur dan Asia Tenggara iaitu Hong Kong, Indonesia, Filipina, Singapura dan Thailand.

Sidang akhbar ini turut dihadiri Xavier Asenci (Pengarah Urusan Asia-Pasifik bagi pihak FC Barcelona), Nicolas de la Giroday (Ketua Pegawai Eksekutif Procter & Gamble Malaysia dan Singapura), Zulfiqar Mahar (Penolong Pengarah Air Care Protector & Gamble International Operations), Harith Iskandar (pelawak dan selebriti Malaysia) dan Fahrin Ahmad (selebriti dan personaliti TV)
kredit pic: Nannie Isa

Xavier Asemci, Pengarah Urusan FB Barcelona Asia pasifik, turut mengulas;

"Sebagai pewangi kereta No. 1 Dunia, Ambi Pur berada di prestasi tahap tertinggi dan amat sesuai sebagai rakan kerjasama bagi FCB. Kami amat gembira perjanjian ini yang akan memperluaksn kerjasama serantau kami dengan Procter & Gamble. Kami yakin kerjasama baru ini adalah detik permulaan perjalanan yang jauh yang akan berjaya membawa pasukan FCB lebih dekat dengan penyokong kami di rantau, sekaligus menampilkan wangian segar yang pasukan kami nikamti setiap hari."

kredit pic: Nannie Isa
Penolong Pengarah Ambi Pur, Zulfiqar Mahar mengulas tentang kerjasama yang dijalankan;

"Kami bangga Ambi Pur kini berkembang menjadi salah satu jenama yang paling dipercayai di dunia; dan kami berasa amat teruja dengan gabungan dua jenama terulung ini, yang saling menekankan pencapaian tertinggi. Kami ingin memberi satu nafas baru kepada penyokong-penyokong kami dan sentiasa berusaha menyalurkan pengalaman ini ini kepada lebih ramai peminat yang mempunyai minat yang sama"..

kredit pic: Nannie Isa
"Kerjasama ini berperanan untuk mengukuhkan lagi jenama serta menguatkan hubungan dan pertalian kami dengan pengguna dalam minat yang sama terhadap sukan bola sepak. Sekaligus memahami nilai-nilai dan minat pengguna kami dan sekaligus memberi idea kepada untuk mencipta produk  yang bersesuaian dengan kehidupan mereka"

Nicolas de la Giroday iaitu Ketua Pegawai Eksekutif P&G Malaysia, Singapura dan Brunei.

kredit pic: Lan Careno

Fahrin Ahmad in action! Menjelaskan tentang promosi yang bakal diwar-warkan kepada seluruh pengguna Ambi Pur di Malaysia.

kredit pic: Lan Careno

Pihak media telah dibawa dan melihat sendiri keadaan bas yang biasanya dinaiki oleh pemain Barcelona. Sarat dengan pelbagai bau terutama bau masam peluh dan sebagainya. Namun dengan adanya Ambi Pur masalah bau yang tidak disenangi boleh diatasi.

kredit pic: Lan Careno
Dari kiri Xavier Asenci, Fahrin Ahmad, Zulfiqar Mahar dan Nicolas de la Giroday.

kredit pic: Lan Careno

Para peminat juga boleh mengikuti siri jelajah  "Peraduan Menangi Percutian Ke Barcelona" dengan menyertai "Tendangan Penalti Bau Busuk" yang akan berlangsung pada bulan Disember menerusi Bas Jelajah Ambi Pur bersama FC Barcelona di lokasi-lokasi tertentu bermula 30hb Nomber sehingga 27hb Disember 2015.

Antara hadiah yang ditawarkan seperti barangan esklusif dan juga hadiah utama iaitu Percutian Ke Camp Nou, Barcelona.

Dan ini adalah berita baik untuk uolls semua, kalau nak jug amenang ke Barcelona!

Caranya:

1. Beli mana-mana 2 pewangi kereta Ambi Pur Car (sebarang varian) dalam 1 resit 

2. SMS ke 0163361301 bersama detail seperti nombor resit, nama, nombor ic dan lengkapkan slogan "Ambi Pur dengan FC Barcelona menyegarkan perjalanan kami ke arah kejayaan kerana...." tidak lebih dari 30 patah perkataan

Hadiah utama yang ditawarkan merupakan percutian 5 hari 4 malam ke Nou Camp, Barcelona


Keterangan lanju boleh layari : www.facebook.com/AmbiPurMY


Jom Menang Ke Barcelona Bersama Ambipur dan FC Barcelona Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on November 09, 2015 Rating: 5

No comments:

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.