Hadiah Yeay Yeay!

Lama giler dalam draft...
Hari ni baru kesempatan "up" kan posting...
Pulun mengajar dan kursus memang blog tak berupdate...
Shian...sesawang dah blog saya ni, huk huk

Cikedaut prezie..prezie.. yang saya dapat dari 2minggu lepas...
Pamper mamypoko yang baru diterima.
Hadiah conso :)

Cek RM1k dari Cocopie ~ saya hantar 5 entri :)

Hadiah penjagaan muka dan badan untuk Dedet dari GLAM Lelaki..

Perfume untuk Dedey dari Majalh GLAM Lelaki...
Glamor betul laki den, hahahah

Tiket wayang GSC dari Fruitale FB...

Alhamdulillah..
Hapdet lelaju semungkin boleh...
Banyak keroje plus lapar menggila ni..

chow bedah!
Hadiah Yeay Yeay! Reviewed by Adriana OhMai on December 17, 2012 Rating: 5

6 comments:

Unknown said...

wah sonotnyer dapat banyak adiah..... tahniah tahniah

Unknown said...

syoknya dapat hadiah cam gini...

bila la saya nak dapat pulak ni...huhu (sentap je)

Ezna said...

Hadiahnya kemain lagi....yg sedap RM1,000 tu :-)

mama tisya said...

best2 adiahnye...tahniah ayu

Wansteddy Tales said...

Bessssssssh giler!

Mama Zharfan284 said...

congrats ayu!!! me lom ada rezeki dgn cocopie--dh hampir give up sbb kdg2 antar sgt byk tapi tak de luck pun...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.