Digi + Revive Party - Launch Facebook Community

Korang-korang mesti ada dapat invitation join parti ini kan? Sebab ini antara projek kerjasama bersama Nuffnang gak. Bertempat di OU dan acara bermula seawal 8.30 malam.
macam2 aktiviti diadakan. Antaranya the best most unique status contest, tunggang Bull cam dalam good game farmer, nyanyi rap dan menari sakan cam rancangan realiti showdown :)
ada registration untuk "LIKE" page Revive. Ai join pencarian Rev-UG dan alhamdulillah rezeki mengena dapat voucher Jusco RM400 dan souvenir Revive. Suke suke. Tapi memang kena muka tak malulah sebab kena tanya setiap orang kat situ "r u rev-UG?"
DJ...yesza Mr Dj...kat atas sinun.
kumpulan Wakaka buat performance. Tak tahan tengok dieorang buat head spin, hmm tak takut patah tengkuk ke dik?? iskkhhh
see saya jumpa saper? Yesza Aizat penyanyi tengah pamos sekarang ni.
siap tertonggeng2 naik bull tu. Hoho.
Gimmick pelancaran diatas. Memang cantek kena cahaya malam.
Suke, Syukran sebab boleh buat banjer barang anak2. Alhamdulillah :)
Digi + Revive Party - Launch Facebook Community Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on May 07, 2011 Rating: 5

5 comments:

Mama Zharfan said...

siyes besh!!! congrats tau :)

AyuArjuna BiGoshh said...

suzz- :) :)

EzayHadry said...

ooo yang ni la yang madam citer tu..besh2

Syima Emi said...

cayalah kak ayu....

AyuArjuna BiGoshh said...

ezay- yup ezay :)

syima- ahaks

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.