Ninie will win for the Adidas Ole KO Challenge!

Yeahhh..saya akan memilih dari Ninie blogger Project Alpha Season 2..

Ini adalah kerana saya mempunyai 10 serba satu alasan kenapa saya memilih Ninie yang akan menjuarai perlawanan futsal one-on-one nanti..

1. ninie...huaghh..hait..jaguh dalam yoga, memiliki stamina yang tinggi dan mantap giteww..

2. shoalin tiger, garang bukan hanya pada paras rupa..tapi pasti hebat sekiranya diletakkan di posisi gawang..menggerunkan pihak lawan..tapi masih tidak sehebat Ninie

3. azwan ali- pot pet..berani dekatlah dengan encik azwan ali..kalau tak kisah nak kena laser yang power-power dari dia...hahaha..tapi bolehkah Azwan Ali menendang bola...ya satu persoalan yang memang musykil untuk dijawab..

4. cheesie- walaupun hebat dalam bergaya, jangan terkejut dengan persembahan menggodanya. Team lelaki dari Projek Alpha 1 dan 2 mesti berat kaki punya bila nak rebut bola..iyokah??..tunggu dan lihat ajerlah...so Cheesie persaingan hebat tatapi masih boleh termampu melawan stamina Ninie

5. niki cheong- peminat spice gurl...peminat bola juga kan...50-50..tidak bagi saya Ninie 70% mampu menguasai permainan..

6. team Season 2 mempunyai pasukan yang kebanyakannya lebih muda dari Season 1...lebih panas dan laser...ahaks..dan Ninie antaranya..

7. keseimbangan pemain fizikal dan mental..kalau diteliti..diperhati Ninie bukan sahaja membuat pengawalan dari segi menu diet harian sahaja bahkan mengamalkan exercise secara berterusan sangat membantu terutama bagi mereka yang menggemarkan aktiviti bersukan...

8. Amalan makan sayuran sahaja dalam menu makanan pastinya mengurangkan bilangan kalori dalam badan..ringgan sahaja Ninie untuk memasukkan sebanyak bola ke dalam gawang ahaks...firasat saya yang melampau..ahaks

9. dari segi gaya atas padang..bloggers yang lain sememangnya sudah jauh ketinggalan

10. apa-pun alasannya saya menyokong Ninie bloggers Project Alpha Season 2..chaiyok..chaiyok

Video Project Alpha Season 2 Episode 18

Video Project Alpha Season 2 Episode 19

Video Project Alpha Season 2 Episode 20

Video Project Alpha Season 2 Episode 21

Walau apa-pun saya tetap merasakan kemeriahan perlawanan di hari tersebut. Apatah lagi di musim ramai yang meminati bola sempena dengan "Perlawanan Bola Sepak Dunia"..wahhh gamat best dan meriah nanti...jom apa lagi meh kita memeriahkan lagi road show tersebut :)

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Catch the Project Alpha bloggers at the Adidas Ole KO road show at Centre Court, Mid Valley Megamall, Friday 21 May at 7.30pm!

Ninie will win for the Adidas Ole KO Challenge! Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on May 10, 2010 Rating: 5

No comments:

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.