Pengumuman: Blog's owner warded

Just nak buat pengumuman on behalf of the blog's owner.. Ayu dah dimasukkan dalam wad awal pagi tadi around 1.00 a.m (selalu pun memang tgh2 malam buta)... she's fine... waiting for labour.. last time i checked her around 8.00a.m today she said "Menyesal datang hospital malam tadi, kan dah kena tahan"... Hahaha, that's her all right... :)

P/s: Saja je letak pic kat atas sebab tak tahu nak letak apa.. she'll be mad if I ask her to check under the bed.. LOL :P

Pengumuman: Blog's owner warded Reviewed by Hermit on May 27, 2010 Rating: 5

4 comments:

Mama Zharfan said...

i doakan agar ayu selamat melahirkan baby yg comel and agar segalanya smooth...Amiin...

Hermit said...

thanks for the doa.. i'll let her know... tadi baru borak ngan dia, tgh mati kutu kebosanan & asked me to bring mags i.e isi contest :)

Ezna said...

Ayu : Good Luck. I am sure u dah expert. Ha ha ha :-)....aikkkk sempat lagi nak hantar borang contest.....??

AyuArjuna BiGoshh said...

ezz- i tak tahu nak buat kat wad...bosahn giler...2-3 kalinak turun dewan bersalin,...

suzi- thanks :)

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.