Wii...yang kedua telah tiba...wehoo

Pagi ni dapat bungkusan dari GDex....terima kasih pada kak Ita tolong "sign" penerimaan barang...huhu
Jeng..jeng...nilah Wii dan Guitar Hero set..hadiah dari Contest Idola Kecil Dutch Lady..so rasanya I hantar 3 borang untuk 3 minggu...satu borang tu tak banyakpun proof of purchase (lebih kurang 3 points)..hmm..rezeki I teka Dayana K04 yang jadi Juara tu menepati sasaran...
Ni Wii yang kedua pernah I dapat dengan menyertai peraduan..alhamdulillah..so 2 tv kat rumah dah boleh pasang ngan wii...hmm
:) Thank You Dutch Lady...

Wii...yang kedua telah tiba...wehoo Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on January 14, 2010 Rating: 5

10 comments:

Hermit said...

hehehe.. good2... :P

Mama Zharfan said...

congrats ayu!! u memang master comper!!

yatie chomeyl said...

perghhh best gile dpt wiiii...

AyuArjuna BiGoshh said...

suzie- belum lagi smpi ke tahap tu..ahaks...

yatie...best yatie...tapi kepala I dah wii duk pening ngan anak2 yang duk wii hari2..hehe

Ezna said...

ye ler tu ayu...i tengok je le...:-) TETAPI tetap berbangga dengan kejayaan kawannyer.........huye huye........CONGRATS!!!

AyuArjuna BiGoshh said...

haha...ezna..thanks...anyway u apa kurang ya...gambate!!

Aishah Megahasz said...

Salam, wah menang yang ni jugak ke? Aishah pun dapat gak wa....tapi kenapa tak sampai lagi. Aishah kenal Ayu & Ezna dari dunia contest....hehehehe

AyuArjuna BiGoshh said...

minggu ni kut dapat aishah..sbb Ayu kat area pj dapat pagi semalam..aishah kat penang kan....anyway congrats ya...

Ezna said...

Warghhh ada yang kenal Ezna ke?....rasanyer nama ni tak appear banyak kali pun menang...Ayu Rafikah ni BANYAK kali la....tapi kenal nama Ayu Rafikah ni pun sebab 'dia' ni menang banyak contest. Asik nama 'dia' ni je naik. Pepehal....happy 4 u Ayu.... :-)hihihihihihi

AyuArjuna BiGoshh said...

huishhh...ezz...takleh celen u lagi ni...huhu

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.