Mari Selamatkan Bumi dan Berjimat!!

Kempen dari opis sudah bermula Isni lepas..."Eco-Friendly Food Packaging"...
Kat sana-sini duk sibuk tempek banner camni....

Ni lah rupa bio-pack baru..so kalau nak beli makanan dan tapau bawa balik...cafe akan kenakan extra charge 20 sen untuk satu bio-pack ni....

untuk lebih jimat bila nak beli untuk tapau bawalah bekal makanan kosong sendiri...cam I...huhu..buruk benar bekas makanan I kan walaupun kat rumah penuh ngan tupperware...hmm

Mari Selamatkan Bumi dan Berjimat!! Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on January 20, 2010 Rating: 5

3 comments:

yatie chomeyl said...

bagusnya dh ada kempen mcm ni..*go green*

AyuArjuna BiGoshh said...

iyoss bersama menyelamatkan bumi..hehe

aMinkazaMa said...

saya dari Universiti Malaysia Pahang.
boleh saya tahu dari mana boleh dapatkan pembekal Biopack tersebut?
terima kasih.

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.