Hadiah ku dapat untuk minggu ni...

Dari Majalah Wanita, act jarang sangat beli magazine ni (setahun sekali rasanya). So time beli tu ada 2 contest satu Vanish (buh nama hubby) dan satu lagi Nestle (buh nama sendiri). Alhamdulillah dua2 penyertaan terpilih...rezeki hubby untuk lebih rajin menolong isteri mencuci...huhu
Contest Kurang Manis anjuran Nestle (weekly winner-lucky draw rasanya)....atas nama hubby..kebetulan dia memang suka jam siap ada koleksi lagi...yang ni pun atas keprihatinan brother cafe yang selalu simpan keratan bekas minuman...huishhh (berkat pelanggan setia)

cawan new moon...baru perasan terbalik gambarnya..layan jerla...ni seni namanya...haha..key chain entah mana hilang ada lak kat beg sekolah sape2 tu...consolation prize under tupai.com..
week ni bz marking..bz tersangatlah bz walaupun cuti kerja cam biasa...tensiangggg

Hadiah ku dapat untuk minggu ni... Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on December 16, 2009 Rating: 5

6 comments:

Mama Zharfan said...

congrats ayu!!! suka tgh u menang mcm2 hadiah...nanti boleh tempias aura u kat i plak hehehe

AyuArjuna BiGoshh said...

suzie...hehe sebenarnya I yang terkena tempias u ...haha

Hermit said...

yes tekiu2.. saya suka jam tu.. hehehe.. belum sempat nak pakai je :)

yatie chomeyl said...

banyaknya dpt hadiah...best nya

Ezna said...

Amboiiii Ayu...jeles tgk....tapi xper jeles membina...akan ku pertingkatkan penyertaanku...hehehhehe :) CONGRATS......

AyuArjuna BiGoshh said...

yatie- alhamdulillah rezeki...huhu

ez- yeszza...teruskan ez..moga u terus suksess...u pun apa kurangnya..:)

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.