@San Francisco Steak House..Mid Valley

Hari ni I ngan Cacah (my officemate) pegi Mid Valley..first sebab nak amik hadiah kat North Point, second sebab nak utilize voucher San Francisco Steak House RM50 yang I menang last month...
ni antara mural yang terdapat di dalam Restoran SFS...cantek dan unik....masa pergi agak penuh sebab ramai dah buat reservation untuk makan kat situ...

air bergas yang digemari tetapi tidak elok diminum selalu....(kadang..jarang takpe kan dedet wakaka)
sup pumpkin dan roti (dia kasi as complimentary) best-best
nachos...tak sesedap kat Chillis punya...tapi Ok lah harganya berapa belas ntah,,,udah lupa...
ni salmon grill..I order 2 set, harganya RM16.90 se-set plus air ya...so jumlah semuanya harga untuk makan tengahari ini ialah RM53.50...so kiranya I tambah Rm3.50...oo sungguh seronok rasanya n moga2 I dapat menang voucher makan lagi..marilah bersama menjayakan kenaikan berat badan..lepas tu buat kecoh2 nak diet lak ye...hahaha..(not me :P )
@San Francisco Steak House..Mid Valley Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on June 30, 2009 Rating: 5

12 comments:

  1. this one very nice

    ReplyDelete
  2. madam nex time ajk saia plak.
    hehe

    ReplyDelete
  3. Elo2... kurangkan carbonated drink lah Mi! haiyah.. selamat mengemokkan diri bersama rakan2 seperjuangan awak.. LOL :)

    ReplyDelete
  4. bestnya menang voucher mkn2 ni!!!

    ReplyDelete
  5. mmg best makan guna voucher walaupu agak malu2 suzie...

    jom2 misya..gi makan (ni ajaklah ni) wakakaka

    ReplyDelete
  6. eleh.. ye ke awak makan pun malu? hahahaha

    ReplyDelete
  7. Saya husband Cacah lah, malas nak ganggu..

    ReplyDelete

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.