OMG! Peminat BTS Sila Dapatkan Figurin dan Kad UNO BTS Yang Esklusif


Dah macam fenomena sekarang ini apabila kumpulan k-pop mula mendapat tempat di industri Asia termasuklah Malaysia. Antara kumpulan k-pop yang memang mendapat tempat di hati anak-anak muda ialah kumpulan BTS. Ini termasuklah anak saya si Yana, iskhhh 😂😏

Antara faktor kumpulan k-pop BTS menjadi kegilaan anak-anak muda sekarang adalah genre lagu mereka yang rancak dan juga tarian kareografi yang cukup menarik dan bertenaga. Dan juga faktor rupa juga, hahahaha. Hmmm...sangat memainkan peranan yerrppp..

Memandang kepada sambutan hebat kumpulan BTS ini di Asia dan juga seluruh dunia, Mattel Global telah mengeluarkan koleksi istimewa ahli kumpulan BTS. Antaranya seperti figurin dan juga kad UNO BTS yang boleh didapatkan secara esklusif di Toys "R" Us.

Dan baru-baru ini bersempena dengan pelancaran dan pra-jualan barangan esklusif BTS ini, Mattel telah menganjurkan satu acara khas terutama buat BTS ARMY (peminat hardcore kumpulan BTS) yang mana kempen bergerak ini bermula di Pavilion 15 Sepetember 2019.


Peminat BTS berpeluang mengambil gambar bersama kumpulan idol mereka iaitu BTS secara "real-time" dan gambar mereka akan dipaparkan di skrin interaktif.

 Lebih menarik gambar ini juga akan dicetak dan diberikan secara percuma.

So, korang boleh dapatkan figurin khas yang berwajah dan karektor ahli kumpulan BTS seperti RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V dan Jung Kook. Harga untuk setiap satu figurin ini adalah RM104.90 ya!

Untuk UNO BTS ini pula yang mengandungi gambar ahli-ahli kumpulan BTS ditawarkan pada harga RM25.90 :-) Cara bermain seperti UNO klasik yang emmbezakan adalah gambar sahaja yang menggunakan wajah ahli BTS. Sangat cute hokeh!! ahahah.

Jangan lupa dapatkan figurin dan kad UNO BTS esklusif di Toy "R" Us Malaysia , hiks
OMG! Peminat BTS Sila Dapatkan Figurin dan Kad UNO BTS Yang Esklusif Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on September 17, 2019 Rating: 5

20 comments:

  1. Wah dasat bts depa dh ada fugirin sendiri..mmglah diorg sgt femea satu dunia termasuklah msia ni..sis x berapa berkenan dgn bts..suka blackpink lagi haha..

    ReplyDelete
  2. wuwuwu..x minat la ngn kpop skrg..tp dulu ms zaman study kt U, minat gila tgok cter korea...isk3..

    x dinafikan lagu dorang mmg catchy n blh buat goyang bdn..

    ReplyDelete
  3. menarik betul. Macam-macam keluaran figurin sekarang . Bukan kata anak je seronok...mak pun tumpang sekaki. Sal pun suka main UNO gak...hehhe

    ReplyDelete
  4. Memang fenomena sangat kpop ni....dh x kira bdk muda ka tua ka dh semua nya layan kpop...pengaruh bts lah ni...lg2 ank muda remaja...ada saja aktiviti fan club dia bwt...

    ReplyDelete
  5. Alamak kak Ayu sorry lah kita tak minat artis K-pop lah hehehe tambah yang lelaki ni. Tengok Big Stage ada Han Byul pun kita tak sokong wakakakak mungkin ramai orang perempuan suka lah kot kan termasuk adik perempuan kita suka giler citer Korea ni...

    ReplyDelete
  6. wah bestnya dapat patung bts tu..suka la yana ye..dekat pavillion erk...kita suka tgk running man je..artis lain kurang..hehee...

    ReplyDelete
  7. Fuhhhh....

    Kalau simpan, then jual mahu leh cecah puluhan ribu nie... Tapi kalau dapat dekat anak kita, dah tak jadi patung dah T-T

    ReplyDelete
  8. Macam menarik je kad UNO tu seba Rawlins dan rakan-rakan suka berkumpul dan main uno sampai awal pagi. Kekadang tak tido langsung.

    ReplyDelete
  9. Love this post!!! Because ada bts. Hehe, tak sabar nak grab uno dia lepasnii!

    ReplyDelete
  10. Dahsyatttt fenomena K-pop ni sampai buat figurines dan UNO pulak! Nak kena beli UNO la ke ni? Haha. Saya follow je the flow. Tunggu anak-anak dah besar boleh la introduce game UNO.

    ReplyDelete
  11. ini kalau peminat kpop mesti jadi kegilaan nak kumpul ni. hahah. mek bts pun tak kenal.

    ReplyDelete
  12. syok lah.. exclusive uno dengan bts..so good for bts fans... must be very nice..

    ReplyDelete
  13. Amboih.. siap ada figurin lagi tu.. mesti happy giler peminat BTS ni yea.. hehe.. TB tak kenal sangat artis korea yang sekarang ni.. zaman dulu2 kenal la jugak.. hehe

    ReplyDelete
  14. Walaupun saya bukan peminat kpop dn juga bts, saya akui sememangnya ia telah jadi fennomena di seluruh dunia termasuklah malaysia. Adik saya sendiri peminat tegar kpop. Hehe

    ReplyDelete
  15. Kita tak berapa tahu sangat pasal artis2 luar sana.
    Lagi lagi artis baru.
    Kadang dok dengar lagunya, tapi tak tau lagu tu dari kumpulan mana.
    Kikikih..

    ReplyDelete
  16. Ini dapat dekat adik mahu menangis air mata darah ni. Dia suka gila kumpulan ni. Bolehlah cari untuk birthday dia nanti. Harga dia pun not bad.

    ReplyDelete
  17. perghhhh
    lawa gila figura tu
    mau berebut lah geng2 kpop nanti membeli
    hehehe

    ReplyDelete
  18. Ni mesti ramai BTS fans akan serbu ni! Thanks for sharing!

    ReplyDelete
  19. nie adik saya tahu nie habilsah dia pi serbu situ. peminat tegar bts dia tu. xfaham apalah yg ebst sangat bts nie. kuat betul fanbase kt malaysia nie

    ReplyDelete
  20. I found your this post while searching for some related information on blog search...Its a good post..keep posting and update the information. uno4d

    ReplyDelete

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.