Nak Menang Bekalan Pizza Domino's Setahun? | Tariklah Puas-puas Dengan Cheese Tarik Crust Baharu Domino’s!


Saper saja yang tidak gemarkan keju. Apatah lagi keju yang boleh ditarik panjang datangnya dari pizza panas yang baru dibakar segar dari ketuhar. Dan Domino's telah memperkenalkan siri pizzanya yang terbaru iaitu Cheese Tarik Crust.

Apa yang menarik produk baharu ini bukan sahaja dicipta dengan penuh teliti tetapi juga menggunakan pemilihan mozzarella berkualiti tinggi seiring dengan usaha Domino’s untuk terus
memperkenalkan sensasi keju yang lebih enak dan konsisten dalam setiap sajian.

Sedikit informasi yang suka saya kongsikan tentang Domino's pizza, ianya hasil kerja tangan pembuat piza Domino’s  yang menggunakan teknik khas untuk membuat kerak piza ini dan berjaya menghasilkan kerak pizza yang paling berkeju. Dalam mencari rasa keju yang mengasyikkan, Cheese Tarik Crust mengetengahkan rasa keju cheddar yang terletak di dalam kerak yang ditabur dengan parmesan, kemudian dibakar sempurna. 

Dihasilkan secara 'fresh'  bagi setiap pesanan dengan hidangan keju cheddar, cairan keju ini meleleh keluar dari kerak rangup dan memberikan tekstur yang lembut dan boleh ditarik, membuatkan kita
ingin menariknya dengan lebih lagi. Dalam meluaskan lagi pilihan, Cheese Tarik juga boleh didapati dengan Mozzarella Cheese Tarik yang asli, yang sebelum ini dikenali sebagai Extreme Edge Crust.


Shamsul Amree, Pengurus Besar Kanan, Operasi, Domino's Pizza Malaysia dan Singapura berkata, "Kami gembira dapat memperkenalkan Cheese Tarik Crust baharu ini. Elemen-elemen kesenian dan kasih sayang telah dicurahkan ke dalam penciptaan kerak piza terkini kami seiring dengan inspirasi daripada teknik pembuatan keju. Kerak ini dihasilkan khusus bagi para peminat keju. Kami sangat gembira dengan penciptaan faktor ‘tarik’ ini dan kami percaya ia akan memberipengalaman piza yang unik untuk pelanggan-pelanggan kami. "
Cheese Tarik Crust boleh didapati dalam saiz Sederhana dan Besar dan boleh dinikmati dengan semua perisa piza. Ia juga merupakan tambahan pilihan kerak terkini kepada menu Domino'ss Pizza yang mengandungi bermacam-macam jenis hidangan. 

Korang kena cuba tau! Cheese Tarik Crust yang baru dengan topping piza kegemaran uolls hanya dengan bayaran tambahan sebanyak RM5 untuk piza bersaiz sederhana dan RM7 untuk pizza bersaiz besar. Pesan 2 Pizza Deal dengan keju tambahan dalam talian dan naik taraf kepada Cheese Tarik Crust untuk menikmati Stuff Cheddar Bites secara percuma setiap hari Selasa sebagai tambahan kepada tawaran Super Tuesday!

Bersempena dengan pelancaran produk terbarunya, Domino’s akan menganjurkan cabaran Cheese Tarik Malaysia yang pertama. Cabaran yang menyeronokkan dan mudah ini bertujuan untuk melihat sejauh mana uolls boleh menarik keju Cheese Tarik Crust. 


Caranya mudah sahaja: 

  • Peraduan bermula dari 27 November, 2017 hingga 24 Disember, 2017 
  • Ambil sekeping gambar Cheese Tarik Crust dengan keju yang ditarik dalam gaya anda yang paling kreatif
  • Muat naik ke Facebook, Instagram atau Twitter dengan tag @DominosMY; #CheeseTarikChallenge 
  • Pemenang mingguan akan dimaklumkan menerusi laman web dan akan membawa pulangbekalan piza untuk sepanjang tahun. 


Untuk setiap cabaran yang berjaya, Domino’s akan menyumbang kepada inisiatif komuniti sebagai salah satu tanggungjawab sosial syarikatnya.

“Keseronokan dan kasih sayang dapat memberi makna yang besar kepada semua. Kami ingin mengalu-alukan penyertaan pelanggan kami terutamanya penggemar keju untuk turut serta dalam cabaran Cheese Tarik yang menyeronokkan ini. Bertujuan untuk menyampaikan kegembiraan serta kebahagiaan, Domino’s berjanji untuk menyumbang ke arah inisiatif komuniti berdasarkan penyertaan cabaran melalui muatan-muatan di media sosial. Bergembiralah dengan Cheese Tarik Crust sambil kami menyumbang kepada mereka yang memerlukannya.” kata Shamsul.

Untuk mengekalkan kenikmatan kelazatan keju, Domino’s Pizza’s Cheesy Four baharu yang mengandungi empat buah hidangan sampingan adalah pasangan yang sempurna bagi piza kegemaran anda. Dapatkan kombinasi keju-keju yang lazat dalam all-in- one box yang sesuai untuk dikongsi. 

Diilhamkan dari piza yang merupakan makanan yang dikongsi bersama-sama, Cheesy Four menyenangkan pesanan dan memberi kemudahan kepada para pelanggan, serta amat sesuai dikongsi bersama orang-orang tersayang. Cheesy Four mengandungi Garlic Cheese Onion Rings, Cheesy Cheddar Stix, Stuffed Cheddar Bites dan Crazy Chicken Crunchies (Perisa Tom Yam) dengan keju celup yang begitu lazat. Hidangan ini pasti akan menambahkan lagi kenikmatan pengalaman keju anda.

Nikmati Domino’s Garlic Cheese Onion Rings klasik - rangup, bawang dihiris tebal yang disaluti tepung, dan ditabur dengan keju parmesan yang lazat. Crazy Chicken Crunchies (Perisa Tom Yam) dengan celupan keju yang begitu menyelerakan. Dua hidangan sampingan baharu akan dilancarkan bersama Cheesy Four, iaitu Stuffed Cheddar Bites, ketulan yang berisi ayam pepperoni, penuh dengan keju dan dibakar sempurna serta Cheddar Cheese Stix baharu yang diisi dengan keju cheddar dan ditabur dengan keju parmesan.

Nikmatilah Cheesy Four pada harga promosi RM23.90 dengan pesanan minimum sekotak piza saiz personal. Nikmati diskaun sebanyak RM2 untuk Cheesy Four apabila uolls memesan melalui atas talian.

Cheese Tarik Crust dan the Cheesy Four baharu boleh didapati di semua rangkaian Domino’s Pizza dari 13 November. Boleh buat pesanan melalui atas talian di http://www.dominos.com.my/, atau hubungi 1300-888- 333 untuk membuat pesanan. 

Untuk mengetahui lebih lanjut berkenaan Domino’s Pizza Malaysia’s Cheese Tarik Crust dan the Cheesy Four serta promosi-promosi yang sedang berlangsung, layari http://www.dominos.com.my/.

Nak Menang Bekalan Pizza Domino's Setahun? | Tariklah Puas-puas Dengan Cheese Tarik Crust Baharu Domino’s! Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on November 13, 2017 Rating: 5

2 comments:

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.