Ada Promosi Menarik Sekarang di Laman Web Althea

 Bila semakin nak menghampiri Raya ni, checklist perbelanjaan bersusun-susun. Dan antara yang termasuk dalam senarai tentulah barang-barang kecantikan uolls...Kalau dah pakai lawa-lawa, muka kena kasi cun dan berseri-seri juga barulah dikatakan meriahnya raya tahun ini. Gitchewww.

Zaman sekarang dah tak perlu kita bersengkang mata dan mengeluarkan banyak tenaga untuk keluar bershopping. Semuanya di hujung jari anda sahaja! Antara laman web yang boleh kita layari untuk membeli-belah barangan kecantikan dan penjagaan diri pada harga jauh lebih murah tentunya Althea. Apatah sekarang ni terdapat banyak promosi menarik bersempena dengan bulan Ramadhan. Bertambah menarik lagi dengan setiap pembelian korunk dari website ini, korunk berpeluang menerima 1 lagi hadiah PERCUMA. Kamonla, saper nak bagi barang PERCUMA tapi di Althea benda ni tak mustahil. Excited kan!!

Lebih esklusif untuk promo Ramadhan kali ini, Althe didatangkan dengan kotak edisi khas. Menarikkan? Kotak cantik-cantik ni kalau kita terima sayang nak buang boleh dijadikan tempat simpanan barang.

Dan bagi perbelanjaan RM99 ke atas tidak akan dikenakan caj penghantaran. Jadi sambil tambah stok barangan kecantikan dan penjagaan diri. Boleh juga korunk jimatkan kos penghantaran dan diskaun atas barangan daripada pembelian. Dan jangan lupa yang paling best untuk promosi kali ini sebelum check out korunk boleh pilih satu item lain sebagai hadiah PERCUMA yang bakaldiberikan.

Terdapat banyak jenama besar yang dijual di dalam laman web Althea, antaranya seperti 

Dan ini antara produk dari Althea yang saya berkenan. Bolehlah mencuba menatarias mata di Hari Raya nanti. #fliptudung

Jom-jom shopping...
Website: www.althea.kr
Instagram: @altheakorea

Ada Promosi Menarik Sekarang di Laman Web Althea Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on June 03, 2017 Rating: 5

No comments:

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.