Pelbagai Aktiviti Seronok dan Seram Bersempena Dengan Holloween Di Citta Mall!
Wohooooooooooooooowohooooooooooooooooo...

Saya memang teruja dengan kemunculan wajah-wajah pelik dan menakutkan. Mungkin saya jenis seorang yang sukakan cabaran apatah lagi melibatkan sesuatu yang kita boleh gambarkan dengan unsur keseraman. Jadi apabila saya diberitahu terdapat pelbagai aktiviti menarik di Citta Mall bersempena dengan Holloween, dengan penuh teruja saya telah terjah bersama dengan anak-anak saya.


Oh ya sedikit informasi pada mereka-mereka yang ingin merasakan momen seram di Citta Mall. Pelbagai aktiviti menarik bersempena dengan Holloween telah disediakan khas buat pengunjung-pengunjung Citta Mall bermula dari 22 sehingga 30 Oktober 2016.

  • Antaranya seperti melawat hotel seram di CITTA Phantom Hotel, pertandingan pakaian beragam Holloween, aktiviti kraf dan banyak lagi.

Untuk keterangan lanjut mengenai aktiviti ini, bolehlah rujuk pada jadual di bawah ya!


29 Oktober: 1:00pm - 5:00pm Halloween Arts & Craft 2:00pm - 6:00pm Halloween Face painting 4:00pm - 8.00pm Halloween Characters Walk About 5:00pm - 6:30pm Halloween Children Costume Contest 6:30pm - 7:30pm Halloween Trick or Treat


30 Oktober: 2:00pm - 6:00pm Halloween Arts & Crafts 2:00pm - 6:00pm Halloween Face painting 4:00pm - 8.00pm Halloween Characters Walk About 6:30pm - 7:30pm Halloween Trick or Trea

Istmewa untuk pertandingan Halloween Children Costume Contest peserta haruslah mendaftar terlebih dahulu di pautan ini --> https://goo.gl/forms/N1R25rkfIvWhRy102Bagi mereka yang ingin mencabar diri dengan merasai ketakutan suasana hotel berhantu, boleh memasuki The CITTA Phantom Hotel di Citta Mall. 

Tiket masuk adalah PERCUMA, sekiranya anda telah membelanjakan sebanyak RM30 di mana-mana outlet di Citta Mall ataupun kombinasi 2 resit pembelian pada hari yang sama. Jika tanpa sebarang pembelian anda juga boleh memperolehi tiket masuk ke hotel berhantu ini dengan membayar RM15 sahaja.

Pengunjung dewasa perlu menemani untuk kanak-kanak yang dibawah 12 tahun ya!

Berada di sini hotel berhantu ini juga kita bakal menemui beberapa makhluk yang menakutkan! Dan sekiranya kita tidak takut bolehlah ajak mereka ini sekali untuk bergambar ya :=P

Seperti my Akid dan Amani yang sememangnya agak penakut tetapi telah memberanikan dirinya untuk mengatasi ketakutan dengan melangkah masuk ke Hotel CITTA Phantom. 


Sepanjang berjalan dalam hotel, kita haruslah bijak mencari jalan pulang. Ini kerana silap memilih pintu kita bakal ditemukan dengan makhluk yang menggerunkan!

Jom ke Citta Mall dan alami keseraman Holloween di sana!
Pelbagai Aktiviti Seronok dan Seram Bersempena Dengan Holloween Di Citta Mall! Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on October 24, 2016 Rating: 5

1 comment:

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.