Mak Menang Periuk Pintar GRAYNs Noks!

Lama giler tak pergi PG...
Biarpun ada menang kecil-kecilan...
Ada juga barangan yang besh... semuanya dihantar menerusi pos. Ok jer, jimat masa dan tenaga...

Cuma mula dah sangap sikit dalam dunia pengkontestan ini (pehhh ayat!!). Memang kena diberi sedikit suntikan agar bangkit kembali. Bak kata puak2 hipster "Keje lebey lu diberi lebey, kalau goyang kaki lu geget jari".

So, bila dipanggil untuk menghadiri PG...
Terus mak urut2 sendi agar lebih bersemangat...
Tiba2 cari pen biru baru... motivasi lah katakan...

Ok... makin merepek nampaknya..
Kembali ke tujuan asal...

Nak citer pasal periuk yang dimenangi sebenarnya. Bukan sebab hepi dapat periuk semata, tapi dapat juga berjumpa dengan BFFku yang sorang ni... MZ yang begitu BZ sejak akhir2 ini :)

Majlis bermula 3.30pm...
Penerangan produk sekejap. Terus kasi hadiah...
Ni lah MZ yang superBZ...
Kat sini baru boleh ku temui...
Ai memang kalau dah kelek si anak yang diberi nama Ameer... Maka dari satu handbag, terus upgrade dapat 3 handbag. Beg sendiri + beg susu + Ameer tu sendiri...
 Gambar pertama reramai dekat pintu Grayns selaku pihak penaja.
Bergambar kali kedua di back drop penaja kedua iaitu SDK. Peraduan ni jenis kena kumpul. So mak memang melanggan, tiap2 bulan memang sampai ke depan pintu... :p
Tadaaaa... periuk pintar Grayns yang katanya berharga RM1799. Mahal kot..

Tapi katanya periuk ni, kita letak apa2 jenis beras... die boleh scan sendiri berapa suhu dan lama untuk masak.Yang penting segala makanan yang dimasak dengan periuk ini, khasiat dier tak hilang.

Mudah dan menjimatkan...
Paling penting hidangan berkhasiat...
Mak suke jer... barang percuma...
Nanti mak try mak review ya noks...

Tu jer... Ok, nak merajinkan balik mencari apa2 peluang masyuk. Tata!!!

Mak Menang Periuk Pintar GRAYNs Noks! Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on May 27, 2015 Rating: 5

7 comments:

  1. tahniah ayu..suzi pn mng jugak

    ReplyDelete
  2. Pn.. boleh tanya.. dpt call ke dr karangkraf?

    ReplyDelete
  3. best tu..boleh buat nasi beriani :)

    ReplyDelete
  4. tq amy aka mama tisya...

    cik lily- jangan jeles kat mak noks hahaha

    nurul- mmg best

    rina-- aah seminggu sebelum karangkraf call

    ainul- tu la teringin nak try hehehe

    ReplyDelete
  5. actually saya dapat call dr karangkraf tapi tak sempat angkat miss called. saya suspect contest ni gak.. no dia 03-51017300 kan? tahu dak mcm mana saya nak ctct derang balik?

    Tq-

    ReplyDelete

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.