Memperkenalkan Menu Baru "Golden Chicken" dan Kempen #PaySameOrLess Di Domino's

Tidak dinafikan DOMINO'S sentiasa membuat pembaharuan dengan menawarkan menu baru yang menarik kepada para pelanggannya. Ini selaras dengan permintaan daripada pelanggan yang sentiasa mencari kelainan dalam setiap hidangan yang ditawarkan oleh DOMINO'S.
Menurut Encik Shamsul Amree, Pengurus Besar Operasi Domino's Pizza Malaysia dan Singapura,
"DOMINO'S telah melancarkan Golden Chicken bersama-sama dengan tawaran terbaru #PaySameOrLess. Sebagai sebuah syarikat yang benar-benar mengambil berat tentang pelanggan-pelanggan, kempen ini adalah satu cara untuk meyakinkan pelanggan kami bahawa mereka akan membayar yang sama, atau kurang daripada harga yang pernah ditawarkan. Ini bagi memastikan pelanggan dapat berjimat cermat dan berhati-hati dengan kenaikan kos sara hidup, terutamanya dengan pelaksanaan GST yang akan datang. Kami juga menekankan ketelusan, yang mana pelanggan dialu-alukan untuk melihat Harga Checker kami dan seterusnya membandingkan harga sebelum dan selepas kempen #PaySameOrLess itu. Harga baru akan menunjukkan jumlah yang bersih termasuk cukai."
Tambah Encik Shamsul Amree lagi,
 "Kami sangat teruja dengan produk terbaru kami iaitu Golden Chicken, dan kami pasti bahawa pelanggan kami teruja untuk menikmatinya. Saya percaya dengan tawaran produk terkini, bersama-sama dengan Kempen #PaySameOrLess, pelanggan akan terus datang untuk menikmati rasa yang hebat dan nilai yang besar dari Pizza Domino's. Malah dengan penjimatan yang hebat, pelanggan boleh terus mengharapkan produk dan perkhidmatan berkualiti; seperti Pizza Domino's yang tidak akan berkompromi dalam soal kualiti dan rasa produk yang ditawarkan."
Bersama-sama dengan pizza lazat, pelanggan kini boleh menambah pesanan mereka iaitu ayam tender yang dibakar dalam ketuhar dengan gabungan beraneka toping yang lazat, sos dan 100% keju .

Rangkaian baru Golden Chicken datang dalam empat jenis kelazatan: Golden Mediterranean Chicken, Golden Italiano Chicken, Golden Outback Chicken  dan Golden Mexican Chicken.
"Golden Mexican Chicken", bagi peminat makanan pedas ini adalah pilihan yang terbaik. Ayam yang dibakar dengan sos salsa, hirisan nenas, cili banggala hijau, tomato dan keju mozarella. Rasanya begitu enak, terasa kepedasan dan manis dalam setiap gigitan.
"Golden Outback Chicken", ayam tender yang diseluputi dengan sos BBQ, cili banggala hijau, cili merah dan buah zaitun. Rasa yang tidak pedas, masam-manis sesuai untuk kanak-kanak dan juga penggemar masakan tidak pedas.
"Golden Mediteranean Chicken", ayam tender bersama Napolitana, buah tomato ceri, buah zaiton dan keju feta. Juga didatangkan dengan rasa tidak pedas, dan terasa lemak-masam manis gabungan tomato ceri dan keju yang betul-betul memikat.
"Golden Italiano Chicken", ayam tender yang dibakar bersama sos pesto, hirisan nenas, tomato, dan keju mozarella. Menu ini memang pedas, gabungan sos pesto dan keju mozarella benar-benar memberikan rasa "kick" bagi mereka yang suka pedas dan berlemak mentega.
Antara lain yang terbaik dari DOMINO'S adalah pizzanya yang bervariasi 'topping' dan juga pelbagai pilihan 'crust' roti.
Dan juga pemanis mulut yang hot di DOMINO'S iaitu "Chocolate Lava Cake".
Untuk pengetahuan uolls, harga pengenalan bagi Golden Chicken ialah RM10.90 dan ditawarkan dalam masa yang terhad. Dan DOMINO'S juga menawarkan potongan sebanyak 50% bagi harga Golden Chicken sekiranya uolls membeli pizza promosi "2 PIZZA DEALS". See... penjimatan yang diperolehi sehingga RM22.85.

Uolls boleh dapatkan pizza DOMINO'S samada pembeliaan melalui online, telefon & order ataupun membelinya dari outlet DOMINO'S yang berhampiran.

Ketahui lebih lanjut mengenai promosi Domino's Pizza Malaysia, Golden Chicken dan Kempen #PaySameOrLess di http://www.dominos.com.my/

Selamat Mencuba :)

Memperkenalkan Menu Baru "Golden Chicken" dan Kempen #PaySameOrLess Di Domino's Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on March 28, 2015 Rating: 5

No comments:

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.