‘Siang & Malam, Si Manja Dilindungi’

 Aloha!!

Ada berita baik buat ibu-ibu dan bapa-bapa di luar sana ya...

Bermula dari 7 November 2014 sehingga 31 December 2014  jenama lampin pakai buang PetPet telah menganjurkan satu kempen ‘Siang & Malam, Si Manja Dilindungi’ di serata pasaraya terkemuka di lembah Klang seperti:
 -AEON BIG Putrajaya
 -Bandar Tun Hussein Onn (Kajang)
- Wangsa Maju (Kuala Lumpur)
-  AEON Bandar Utama (Bandar Utama)
- Aeon AU2 (Kuala Lumpur)

Kempen ini adalah untuk memperkenalkan pelbagai kaedah dan cara untuk mengelakkan bayi terganggu ketika mereka sedang bermain ataupun tidur.
Sepanjang kempen bergerak ini turut diadakan "PETPET’s IQ test for babies" - Ujian ringkas yang boleh mengukur IQ bayi kita dan juga peraduan  ‘Ambil Gambar, Like dan  Menang’ - peraduan bergambar yang menawarkkan ganjaran sehingga RM30,000. Untuk pengetahuan uolls selebriti Dynas Mokhtar, duta PetPet akan turut menyertai kempen bergerak dan beliau sudi untuk berkongsi tip pengurusan bayi ketika waktu tidur dan waktu main. Terdapat topik diskusi lain yang akan dibincangkan dan tajuknya agak menarik juga antaranya seperti; diet, nutrisi, kebersihan tempat tidur dan psikologi bayi.

Sememangnya tidak dinafikan sebagai ibu-bapa ianya satu keseronokan jika kita benar-benar faham tentang bayi kita dan sentiasa menyokong perkembangan dunia kecilnya itu.
Jangan lupa juga uolls, untuk sama-sama bergambar dengan si cantek Dynas ya :)

Keterangan lanjut boleh layari:

‘Siang & Malam, Si Manja Dilindungi’ Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on November 19, 2014 Rating: 5

No comments:

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.