Antara Durian Crepe Yang Murah...

 Masa saya dan anak2 nak pergi makan nasi ayam kat Restoran Ewa Kampung Penchala..
Ternampak promosi durian crepe kat gerai berdekatan...
Ohh ya ini bukan harga promosi tapi memang harga jualan sebegini...
 Selain durian crepe..mango crepe dan chocolate moist cake pun ada dijual juga..
Nampak sedap jugak!
 Crepe yang dibuat takdelah besar sangat..
Tapi OKla, inti tebal macam biasa..
Paling penting isi duriannya banyak :)
6 biji saiz gini...
Okla...3 kali gigit abis...

Hmmmm teringin nak buat tapi keinginan untuk membeli lebih tinggi daripada membuat sendiri, ngeeeee..
Antara Durian Crepe Yang Murah... Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on January 15, 2013 Rating: 5

8 comments:

  1. samalah kat tempat kita sini 6 RM1O..tapi comel la saiznya tapi oklah..Saya langsung takde keinginan nak buat memanjang nak beli je, haha

    ReplyDelete
  2. huda...kan kan...nampak cam senang nak buat tapi cam malas nak buat...ngeee give me 5 ler :)

    ReplyDelete
  3. penangan durian crepe ni..huhu.. nanti mai singgah http://misszucollection.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. tak lama lg susah la kot nk jumpa DC ni
    stok doyan best2 da makin kurang

    ReplyDelete
  5. Adik ipar eija jual 5pcs RM7.50 :)
    eija pulak terajin nak buat sendiri..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh x nak no fon adik ipar sis..
      Area mane ye

      Delete
  6. ila mmg suka durian tapi banyak yg ila suka takleh mkn time preggy.. bertabahla..

    ReplyDelete

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.