Jom Join Giveaway : Bersama Kleenex, Ini Ceritaku :)

 ***ENTRI TERKINI SILA SCROLL BAWAH YA!

 Ahem Ahem
Tarik nafas ..hembus dalam-dalam

Ok uollsss
Dengan berbesar hati saya dan pihak Kleenex menganjurkan satu peraduan yang sangat mudah sekali :)

Hadiah yang ditawarkan sangat berbaloi dan menarik hati..
Ecececece..

Mudah jer caranya,,semudah ABC
dan banyak cara/teknik/aplikasi yang anda boleh cuba..

Cara pertama anda boleh hantar gambar aksi anda sendiri atau proxy (biasanya model adalah anak sendiri) buat aksi apa2 jer. Nak menggedik ke seperti gambar My Amani di bawah, apa saja yang anda rasa "aksi paling kagum bersama produk Kleenex"..




 Cara kedua kalau rasa kurang rajin nak amik gambar/kurang masa dan takde kamera. Boleh jer menggunakan gambar saya di blog ni tapi kena reka "caption"...

Contohnya seperti caption saya digambar di bawah...


A'aaa jangan tiru sebijik2 caption diatas ya..

Panjang ikut suka, ikut terror korang mereka ayat memasing ya...
Kalau boleh tak perlu buat sampai karangan berjela2 sebabnya ianya caption...

Kalau rasa nak antar gambar dan caption kedua2nya dalam entri boleh juga...
Saya takde masalah dengan kaedah itu..

Opss...bagi yang takde blog nak buat posting...boleh jer buat kat FB...

Dengan syarat samada join ikut blog atau FB  silalah tinggalkan link blog atau FB di entri ni ya,,,,senang saya nak buat jejak kasih nenanti kemudian hari..

tarikh akhir berani mati hantar 29hb November 2012 , wokeh

Hadiah yang ditawarkan...
Voucher Jusco...
Barangan Kleenex yang pelbagai jenis...
dan InsyaAllah akan disusuli hadiah iringan dari pihak ayuarjuna.blogspot..

Joinler mana tahu saya sediakan hadiah the first 10 entries yang masuk ke, errk :)

Juga, jangan lupa melayari laman Facebook Kleenex® Malaysia – www.facebook.com/Kleenex.Malaysia
Iklan jer ni........

Chow Chi Chow 
Jom Join Giveaway : Bersama Kleenex, Ini Ceritaku :) Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on November 29, 2012 Rating: 5

26 comments:

  1. owh harus join ni ada hamper kleenex kat umah hahaha
    tunggu eh

    ReplyDelete
  2. nak join tapi tak de gambar best. join cara kedua lah :)

    ReplyDelete
  3. comelnyer gambar amani yang last tu!!

    ReplyDelete
  4. salam kak ayu..
    cuba naseb ;)

    http://zakwanafifnajmi.blogspot.com/2012/11/jom-join-giveaway-bersama-kleenex-ini.html

    ReplyDelete
  5. boleh cuba ni...cara pertama tu kena p beli dulu...jadi join cara ke dua lebih cepat kot..hehe

    ReplyDelete
  6. salam kenal ..'join jugak

    http://giler-contest.blogspot.com/2012/11/bersama-kleenex-ini-ceritaku.html

    ReplyDelete
  7. salam..saye dtg join. moga2 ade reeki utk menang hadiah. aamiin

    http://akmanakmenang.blogspot.com/2012/11/jom-join-giveaway-bersama-kleenex-ini.html

    klau nak join byk2 bole ke?

    ReplyDelete
  8. balik.... amik gambar anak... hihi

    ReplyDelete
  9. thanks yang dah join, akma nak join banyak kali bol;eh juga :)...

    cepat2 semua join jangan tak join :)

    ReplyDelete
  10. saya join
    http://ibudamia.blogspot.com/2012/11/giveaway-bersama-kleenex-ini-ceritaku.html

    ReplyDelete
  11. Salam kak ayu...
    nak try join...harap-harap ada rezeki...

    http://izzfamilystory.blogspot.com/2012/11/jom-join-giveaway-bersama-kleenex-ini.html

    ReplyDelete
  12. Join juga...

    http://nazayiena76.blogspot.com/2012/11/bersama-kleenex-ini-ceritaku.html

    ReplyDelete
  13. tq for join uollss,

    mummy akmar, tak nak join ke :)

    ReplyDelete
  14. saje je try2 join heheheh....http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200140567502323&set=a.1540997050259.2072052.1394922840&type=1&theater&notif_t=photo_comment

    ReplyDelete
  15. salam kenal...tumpang join ye :)

    http://atieishak.blogspot.com/2012/11/jom-join-giveaway-bersama-kleenex-ini.html

    ReplyDelete
  16. join ye

    http://shidasyakirin.blogspot.com/2012/11/jom-join-giveaway-bersama-kleenex-ini.html

    ReplyDelete
  17. salam. saya join ye

    http://24-7nay.blogspot.com/2012/11/giveaway-bersama-kleenex-ini-ceritaku.html

    ReplyDelete
  18. salam kenal & ziarah,

    suka joint GA ya? Jemput sertai GA akak di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    ReplyDelete

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.