Terapi Buat Diri Membeli Wedges Lagi !!

Stress dengan keje minggu ni..
Ditambah pula dengan 2 wedges kesayangan Kak Merah dan Puan Sri Gold, putus tali/terkopak tapak pulak dalam bulan yang sama ~ bulan pose ~ bulan Ogos...huhu
Dalam hati berkecamuk dan celaru..
Tiba-tiba bila ada booth jualan raya di kawasan tempat keje menjual kasut yang comey, terus rembat membeli sebab berkenan. Pastinya bukan amik sepasang jer bahkan dua ya!
Comey tak Cik Putih saya, hik hik
Pehhh tinggi tul, tapi sayakan cam kecik2 pendek so OK jerlah kalau disarungkan dengan wedges ni :)
My Black Widow in da house!
Itu harga sebenar ya~RM43.90 tapi saya beli RM23 ajor. Harga penghabisan stok. Tapi siyeslah bila pakai dikaki rasa selesa sangat, dalam die lembut.
dan HARUS ada free gift dari penjual. Suke coz dapat 2 pin bunga ros dan 1 riben (leh kasi kat My Yana).

Uolls suke pakai wedges tak???
Terapi Buat Diri Membeli Wedges Lagi !! Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on August 16, 2011 Rating: 5

11 comments:

  1. I dah terlebih inci, xleh nk pakai wedges..nanti tumbang tak pasal2 hehe

    ReplyDelete
  2. tak reti pakai wedges lar...

    ReplyDelete
  3. ari ni me pakai wedges heheh dtg ofis :p

    ReplyDelete
  4. cantik tp kan saya xpenah ada kasut wane putih
    sebba saya ni xreti jaga

    ReplyDelete
  5. ala ila tak boleh pakai kasut tinggi2. nanti bagi tekanan kat tulang belakang

    ReplyDelete
  6. sandal feveret saye dah terkopak la sis,kene carik 2-3psg lg nih,hehehe.suke je wedges!

    ReplyDelete
  7. i peminat wedges crocs..
    dah almost 3 tahun pakai.
    pergi kerja setiap hari.
    travel sometimes bawa sekali.
    so far ok lagi

    kekeke..cantik pilihan ayu.

    ReplyDelete
  8. miss, saya pernah beli yg wedges atas sekali tu. huhuhu..
    memang cantik, tapi kaki saya kot tak tahan cepat melecet. ehehhe :P

    ReplyDelete
  9. wahhhh like your color! meriah2 di hari raya gitew!

    ReplyDelete

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.