Bila Jumpa Anak Musang Dalam Ofis

Saya sendiri tak sure adakah ini benar anak musang...
Kebetulan ada cleaner kat opis jumpa (rasanya dia tertido dalam baldi untuk mop2 lantai opis)...dan akhirnya petang itu kawan saya Kak Ita sibuk nak bawa balik..siap letak dalam tong sampah bersih yang berongga...
Anak musang ni cam mengerang ala2 kelaparan so Kak Ita suapkan dia susu dengan straw..
Memang lapar sungguh...kesianpun ada...mesti dia rindukan mak dan famili diakan...
Teremosi lak..
Tapi serius memang comel...tengok mata yang bundar...suaranya yang sayup2...
Saya memang tak sampai hati...hmmmm

sama tak gambar anak musang kat atas ngan gambar anak musang yang saya google...
Bila Jumpa Anak Musang Dalam Ofis Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on October 19, 2010 Rating: 5

8 comments:

azlinzain said...

Ya Allah. tak comelnye.garang!

Azlina Abdul said...

OMG...that is so cute!

AyuArjuna BiGoshh said...

akma- ramai gak kata ank musang tu garang....garang2 comey

noor azlina- mmg comeyyyy...tapi musang cam takut gak heheheh

Mama Zharfan said...

cute tp kesian sbb terpisah dgn ibu dia :(

AyuArjuna BiGoshh said...

suzi- cam sayu jer sbb tempat dia bknnya disitu... :(

Ezna said...

alahai geli juga nak pegang ni sebab bulu panjangggg......:-)

AyuArjuna BiGoshh said...

ezz- i tak pegang sebab dah namanya musang...tapi my fren yang bawa blk kata...best main ngan anak musang ni...manja lak tu

RyuTaRo KenN said...

pehh.. aku tgh cari seekor.. sape ade lg bagitau aku.. aku naaakkk.. nak cari yang masih kecik.. ade orang kate kalau bela dia dari kecik dia jinak lebih dari kucing dan anjing... dan senang paham bahasa.. ikot cakap.. pls pm aku kalau ada..

ameer.jrock88@gmail.com
013-2677588

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.