Saya menjalani terapi hari ini..

Ya....terapi ini mampu mengubati "Mood" tak baik saya kepada Happy secara tiba-tiba..
Saya ke 1Utama untuk membuang masa sambil menunggu anak2 terchenta pulang dari sekolah. Macam tahu2 ajer kat 1 Utama ada buat clearance barangan Padini aka P&Co..
Semuanya dilelong dari RM6 hingga RM19. Tapi kebanyakan berharga RM6

Saya beli blouse plain RM6 dan seluar slack RM6

dan T-shirt ini RM6..

Jumlah shopping hari ini RM18...
Memang berbaloi-baloi...
jom lah shopping rasanya sampai hujung minggu ni..

p/s: Lokasi jualan ni kat sebelah Jusco bahagian groceries..

Saya berasa semangat selepas menjalani terapi shopping hari ini :)

Saya menjalani terapi hari ini.. Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on July 15, 2010 Rating: 5

10 comments:

Mama Zharfan said...

blouse plain tu nice!!

AyuArjuna BiGoshh said...

hehe rm6 jer tu suzz :p

Unknown said...

wow!!
bestnya ada clearance kt padini..
huhuhu

Sumaiyah said...

madamm
u are always lucky!
:D

aya said...

hehe. ingat kn terapi ape lh td :P

Ezna said...

suka blouse tu jugak :-)

AyuArjuna BiGoshh said...

adriey- jommmm shopping!

sumaiyah- ya ko?..hoho

ayaa- terapi terbaik ni..(tapi perabih duitler huhu)

ezz- warna tu jer masa I pergi td tapi patern mcm2

ruha said...

alamak, rugi x pergi

AyuArjuna BiGoshh said...

ruha..smpt lagi ni smpi hujung minggu ni

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

fuyooooo
murah bangat
ini barunamanya sale

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.