Saya menjalani terapi hari ini..

Ya....terapi ini mampu mengubati "Mood" tak baik saya kepada Happy secara tiba-tiba..
Saya ke 1Utama untuk membuang masa sambil menunggu anak2 terchenta pulang dari sekolah. Macam tahu2 ajer kat 1 Utama ada buat clearance barangan Padini aka P&Co..
Semuanya dilelong dari RM6 hingga RM19. Tapi kebanyakan berharga RM6

Saya beli blouse plain RM6 dan seluar slack RM6

dan T-shirt ini RM6..

Jumlah shopping hari ini RM18...
Memang berbaloi-baloi...
jom lah shopping rasanya sampai hujung minggu ni..

p/s: Lokasi jualan ni kat sebelah Jusco bahagian groceries..

Saya berasa semangat selepas menjalani terapi shopping hari ini :)

Saya menjalani terapi hari ini.. Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on July 15, 2010 Rating: 5

10 comments:

  1. wow!!
    bestnya ada clearance kt padini..
    huhuhu

    ReplyDelete
  2. hehe. ingat kn terapi ape lh td :P

    ReplyDelete
  3. adriey- jommmm shopping!

    sumaiyah- ya ko?..hoho

    ayaa- terapi terbaik ni..(tapi perabih duitler huhu)

    ezz- warna tu jer masa I pergi td tapi patern mcm2

    ReplyDelete
  4. alamak, rugi x pergi

    ReplyDelete
  5. ruha..smpt lagi ni smpi hujung minggu ni

    ReplyDelete
  6. fuyooooo
    murah bangat
    ini barunamanya sale

    ReplyDelete

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.