Afiq demam, makanan pun demand!

Bila Afiq demam..
Semua masuk dalam mulut dia akan keluar ya..
Walaupun itu antara makanan kegemaran..contoh coklat, susu, pringles etc..
Kali ni dia demam demand nak makan spaghetti meatball secret recipe..
last time nak berger Mc D.. tapi bila makan apa yang dia hendak...
memang banyaklah...
berselera sungguh...
tak ada mengada muntah ke apa..

yang ni cabonara seafood selera siapalak ya..

hoho...
Afiq demam, makanan pun demand! Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on June 25, 2010 Rating: 5

8 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wahhhhhh
selera budak sakit macam nelah
nak sikitttttttt

AyuArjuna BiGoshh said...

hoho...
budak sakit ini memilihnya yang mahal jer..adeh...

Mama Zharfan said...

ala, tak per ayu..bukannye selalu kan..spent utk anak2 jugak :)

AyuArjuna BiGoshh said...

suzz- hubby I selalu bising...die kata I layan kerenah mengada anak2..takpun statement die "ni mak ke anak yang nak makan"...hoho

Ezna said...

Ayu : sekali sekala pe salahnyer kan...hee hee hee.....pastu hantar x contest secret recipe tu?? Heeh heeh heeh...

AyuArjuna BiGoshh said...

ezz- di sebalik spaghetti ada meatball, disebalik bil ada isi borang contest...hoho..klu makan lunch hour lagi murah ezz...rm15 perset

Ezna said...

ayu.....ada yg RM10 per set tu. i kalau makan CONFIRM 1 tomyam kung x leh miss....:-)

AyuArjuna BiGoshh said...

oo ya ke...cukup 2 bulan i nak gi try...nyum nyum

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.