Meh Lawat Muzium Polis...

Antara student2 I yang hapening aka gonjeng mak limah ...wakaka
(sedap sungguh mengutuk secara manis terhadap student sendiri..haha)

Sabtu yang lepas 15 Ogos 2009, I bawa 2 kelas ke Muzium Polis, Planetarium, Memorial Park segalanya..Jangkakan bertolak seawal 8.00 pagi...dipendekkan segala panjang cerita..kul 8.35 baru bas bertolak (drebar bas lambat...ya ke....korang paham2 kan sendiri)...walaupun begitu banyak yang dilawat...tapi student I kebanyakannya mampu melawat 3 tempat jer..Muzium Polis, Planetarium, Tamn Tasek Perdana (apa ke hee..korang nak melawat taman bunga ya idok)...tapi ada gak yang sempat melawat taman rusa..(ntahler..aktivitinya memberi makanan kepada Rusa...)hmmm...sepatutnya pagi tu kitaorang piknik dulu tapi disebabkan ada yang dah lapaq benar (ni geng2 haizir la nih) dieorang dah siap2 makan sebelum bas bergerak lagi...so dah piknik dalam bas memasing...


ni antara aktiviti yang digemari...bergambar...pantang berhenti mesti nak bergambar....tabiat ke apa...anak I dah rasa cam celebriti lak..

..model kereta kebal...


ni pose..ntah apa2...ada gaya ke polis melampau aksi...wakaka

tolaklah segala kedrat...


**model meriam**

banyak sebenarnya gambar..malaslah nak masuk semua kat sini...so antara koleksi yang menarik minat I ...segala bentuk senjata, kereta kalis peluru dan sejarah peperangan yang pernah berlaku di negara kita...
So balik dalam pukul 3pm setelah puas makan dan menerima hadiah memasing (harap korang sukalah ya)
Enjoy, happy tapi penat sangat..harap-harap student I dapatlah sedikit sebanyak pengetahuan mengenai segala maklumat mengenai sejarah dan informasi mengenai yang sepatutnya mereka tahu...bukan I tak tahu student I tu...kalau lawatan ke Mid Vally, KLCC...tu memang dah wajib setiap minggu...(jgn lupa hantar project report ya)
cikgumu yang patriotik;

Meh Lawat Muzium Polis... Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on August 17, 2009 Rating: 5

21 comments:

  1. apenye bergambor ntah apa2.... yg besor lak bersungguh2 hahahaha... apehai tak daftar je jadi polis mah

    ReplyDelete
  2. wuaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
    asal tak invite saya jugak!!!

    ReplyDelete
  3. saya dah daftar akid jadi polis..wakakak

    razali...peserta rombongan adalah calon2 kertas peperiksaan IFM 2213..aceh

    ReplyDelete
  4. I am hoping the same best work from you in the future as well. I wanted to thank you for this websites! Thanks for sharing. Great websites! 먹튀폴리스

    ReplyDelete
  5. Your information was very helpful to me. Based on your information, I am running a site called 먹튀검증. It would be an honor to visit.

    ReplyDelete
  6. I got this web site from my pal who shared with me
    concerning this web site and at the moment this time I am browsing this web site and
    reading very informative articles or reviews at this place. 토토



    ReplyDelete
  7. Cheers for taking the time to discuss this, I feel strongly about it and love learning more on this topic. If possible, as you gain expertise, could you mind updating your blog with more information? As it is extremely useful for me. 꽁머니

    ReplyDelete
  8. A lot of people in no way proceed to the level you possess as part of your writings. Your blog posts are supporting me in discovering some required facts. In the event you keep this up writing I think you may be a power within this arena. 메이저사이트

    ReplyDelete
  9. I got a web site from where I be capable of really obtain valuable information regarding my study and knowledge.
    Great Article… Good Job… Thanks For Sharing…

    Website:강남안마

    ReplyDelete
  10. We have a site for sports games. You must be interested. 먹튀사이트

    ReplyDelete
  11. I don't know how many hours I've been searching for articles of these answers. Glad to find your article.바카라사이트

    ReplyDelete
  12. This is very interesting, You are a very professional blogger. I’ve joined your feed and look ahead to seeking more of your excellent post. Additionally, I’ve shared your web site in my social networks. 토토사이트

    ReplyDelete
  13. Thanks for the post and great tips..even I also think that hard work is the most important aspect of getting success. 토토사이트

    ReplyDelete
  14. very nice post, i surely really like this website, go on it 먹튀검증

    ReplyDelete
  15. thanks for posting .Woh I am happy to find this website through google. 파워볼사이트

    ReplyDelete
  16. I got what you mean , thanks for posting . 안전공원

    ReplyDelete
  17. I found so many interesting stuff in your blog especially its discussion. 해외스포츠중계

    ReplyDelete
  18. Woh I am happy to find this website through google 바카라사이트

    ReplyDelete
  19. I found so many interesting stuff in your blog 토토사이트

    ReplyDelete
  20. 예상치 못한 일에 관한 소중한 노하우의 명확성과 보존성이 얼마나 중요한가.
    감정들메리트카지노

    ReplyDelete

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.