Giveaway Wang Tunai RM 1000 Mamapipie & Friends

Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends.
Due Date: 29 February 2020 nanti.

Jom korang sertai sekali, hehe.

Giveaway Wang Tunai Mamapipie

Giveaway Wang Tunai RM 1000 Mamapipie & Friends

Syarat-syarat Penyertaan Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends


  • Terbuka kepada blogger yang menetap di Malaysia bagi memudahkan urusan bank in wang tunai- Hokeh! Kita memang blogger menetap di Malaysia :)



  • Buat satu blog post bertajuk "Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends". Tepek banner di atas beserta link ke post ini.  Done.



  • Tag 3 rakan - mamatisya, suzie284 dan sarafiz.blogspot.my sila join!


  • Wajib Follow Youtube ibusyurga: Klik Sini - Youtube ibusyurga - Done

  • Wajib Follow & Letak Blog di bawah ke dalam Bloglist - Done



  • Ibusyurga.blogspot.com


  • Sukamakanjalan.blogspot.com


  • www.dawaibesi.com


  • www.guamansyarie.com


  • https://nikmatterbaik.blogspot.com


  • http://www.mamapipie.com


  • Ini syarat wajib. Kalau tak patuhi syarat ni korang akan disqualified. Baek!!


  • Digalakkan Follow Media Social Mama: Instagram FB Youtube Twitter FB Page - Done

  • Hadiah Wang Tunai RM1000 - Senarai Hadiah

    Wang tunai sejumlah RM 1000 akan dihadiahkan kepada 17 orang pemenang.. Banyak kan.. Alhamdulillah, Semoga murah rezeki penaja kita. Sama-sama kita doakan agar penaja-penaja kita sentiasa murah rezeki dengan rezeki yang berkat, diberkati Allah dan bisnes sentiasa menjadi. Seramai 17 pemenang akan dipilih memenangi total RM1000 nanti. Pemenang hadiah utama akan dipilih sendiri oleh pihak penaja. Jom tengok senarai hadiah yang akan dimenangi:


    Hadiah RM200 (Seorang Pemenang)
    1 x RM200

    Hadiah RM100 (2 Orang Pemenang)
    2 x RM100

    Hadiah RM50 (14 Orang Pemenang)
    14 x RM50

    Good Luck guys!

    Yang dah join giveaway,
    Giveaway Wang Tunai RM 1000 Mamapipie & Friends Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on February 09, 2020 Rating: 5

    8 comments:

    mamapp said...

    Tq ayu join GA mama.. good luck ye

    Ziana Eunos said...

    moga berjaya :)

    Umi Nazrah said...

    yeay dah join ^_^

    Nor Ain Rusli said...

    Semoga berjaya :)
    Singgah dari GA yang sama (:

    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    Syadiya Khairul said...

    singgah sini dari GA yang sama. Goodluck :)

    https://sayesyadiya.blogspot.com/

    Nisha said...

    Hai~! Nisha singgah sini dari giveaway yang sama ^^
    Salam perkenalan dan goodluck ya ^^
    https://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    Nurulatika Yunus said...

    semoga berjaya ^^

    Cuya said...

    goodluck,singgah dari GA sama :D

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm-1000-mamapipie.html

    All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
    Powered By Blogger

    Contact Form

    Name

    Email *

    Message *

    Powered by Blogger.