MamyPoko Air Fit Lampin Pakai Buang Dari Jepun

Jenana MamyPoko bukanlah sesuatu yang asing bagi klangan ibu yang mempunyai anak kecil. Produk terbaik dari Jepun ini sememangnya sangat terkenal dengan kualiti produk dan sangat memahami dengan kulit bayi.

Dan yang terbaru pampers MamyPoko telah memperkenalkan siri 'Áir Fit'yang memperkenalkan 3 ciri tambahan baru yang terbaik dalam memberi perlindungan dan keselesaan buat anak-anak.

Corak di pampers 'simple' tapi tetap kelihatan menarik!

Materialnya 'Äir Silky' iaitu sangat lembut dan pastinya tidak akan memberi kerengsaan kepada kulit bayi anda.
Getahnya juga sangat anjal, begitu mengikut saiz peha anak. Apabila ditarik perlahan pada bahagian getah tersebut, didapatinya ianya bertindak elastik secara lembut. Apabila ridak ketat dan mengikut fizikal saiz punggung anak, pastinya akan memberi keselesaan lebih.

Pita lekapan juga mudah, dan tidak ada masalah jika dibuka berkali-kali.

Adelia yang berusia 2 bulan telah mebggunakan produk MamyPoko Air Fit ini. Biarpun beliau agak lasak, tetapi saya tidak menghadapi sekarang masalah ketika hendak memakaikan si kecil ini dengan pampers Mamypoko.

Mudah di 'ädjust' dan lampin ini benar-benar mengikut saiz fizikal peha Adelia. Nampak Adelia begitu selesa dengan pampers Mamypoko yang dipakainya setiap hari.

Budak kecik yang happy bersama Mamypko Air Fit!

Nah! Tidak hairanlah kenapa jenama Mamypoko sememangnya pilihan No 1 ibu-ibu di Jepun :=)


Dapatkan pampers Mamypoko Air Fit di Lazada dan untuk penjimatan boleh masukkan kod voucher “20LAPOR25” untuk mendapatkanm potongan 20% daripada harga pembelian.

Psst: Untuk blogger yang berminat untuk membuat review, bolehlah email kepada @lazada.com.my. Sertailah keluarga LAZADA hari ini!
MamyPoko Air Fit Lampin Pakai Buang Dari Jepun Reviewed by AyuArjuna BiGoshh on November 19, 2016 Rating: 5

1 comment:

  1. Terima kasih atas makluman ini.

    Cuma bila skrg musim covid19 ini nak kena byk berjimat dengan lampin pakai buang ini. Harap admin ada lagi info mana2 baucher murah beli pampers budak ini ya!

    ReplyDelete

Sharing is caring...

All Rights Reserved by Enchanted Life Begins © 2019-2020
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.